Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Tøfflus

Landslagsspiller

Ble medlem: 06 jun 07
Innlegg: 4679

Lagt til: 11 jul 10, 19:18
Endret: 11 jul 10, 19:28
Endret av: Tøfflus

Dagens resultater for topplagene:

Bryne - Sogndal 2-5

Ranheim - Løv-Ham 1-3

Sandnes-Ulf - Bodø/Glimt 1-1

Dermed har alle topplagene i aksjon i dag, unntatt Sogndal og oss selv, avgitt poeng. Ergo en god runde for FFK! Vi gikk forbi Glimt og Strømmen på tabellen og er på femte. Vinner vi hengekampene er vi på andreplass, uavhengig av resultatet i kampen mellom Sarp og Glimt. Men avstanden til Sogndal er stor nå! Slår vi dem ikke begynner det å lukte opprykk av Lerum-safta.

På onsdag skal tabellen repareres litt. To av de utsatte kampene skal spilles - vår hjemmekamp mot Sogndal, og smurfenes hjemmekamp mot Glimt. Seier til oss og uavgjort i Særp hadde vel vært kos?

Forøvrig er det verdt å merke seg at kun på ett tidspunkt i løpet av resten av sesongen vil alle lagene ha like mange kamper. Det er når vi har spilt vår hengekamp mot Sandnes-Ulf den 28. juli - alle lagene vil da stå med 14 kamper. Etter det vil ett lag ha spillefri hver runde, nemlig de som skulle ha møtt Lyn. I tillegg vil selvsagt kampene til Sogndal, Follo og Ranheim den 15. august utsettes, og også de kampene som kolliderer med disse lagenes eventuelle semifinaler senere i høst. Vi vil altså ikke ha en "rett" tabell igjen før sesongen er ferdig.

 

 

 

---------------------------

"I'll decide when you retire ... "

- Sir Alex Ferguson til Paul Scholes


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f