Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Gooner

Bedriftsspiller

Ble medlem: 26 jan 08
Innlegg: 16

Lagt til: 06 jul 10, 22:57

Tja, jeg vil jo si at Sir Winston sin gamle bar, absolutt har sin sjarm. Ikke bare er den meget pen å se på, men den er vel kanskje den eneste i byen som er meget britisk i stilen når det gjelder utseende på en bar. Veit ikke hva du Rune legger som faktor for at en bar skal ha sjarm, siden du mener dette er nonsens.

Det finnes da nok av plasser hvor man kan danse i byen, i forhold til et sted som legger seg mer som en tradisjonell pub. Om man skulle tilrettelegge mer for dans som Rune etterlyser, så burde man nok endre litt på konseptet. Kanskje mer tilrettelagt som en sportsbar, f.eks Harveys. Mulighet for å se kamper med noe mat, møteplass tidlig om kveldene, og et godt alternativ  for folk på sine byturer på helger. (Etter 22:00.....) Min erfaring er at Harveys har meget godt besøkende på helger f.eks i Kristiansand, og som mange velger istedenfor de tradisjonelle utestedene.

Potensialet ligger der, det er vi nok begge enige om. Uansett, så er vel stillheten i tråden kanskje et tegn, på hvor mange som ikke har meninger, tanker, og erfaringer fra puben?

 

 

 

 

---------------------------

Victoria Concordia Crescit


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f