Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Lemmy

Landslagsspiller

Ble medlem: 16 jul 05
Innlegg: 2985

Lagt til: 05 jul 10, 12:24

Angående Tommy Runar er jeg 100% enig med Plankekæll. Han var ingen spesielt god keeper, men ble en bra løsning i et lag som var i flytsonen. Hadde Tommy Runar stått for oss i år, ville han blitt totalslaktet. Daniel Örlund er derimot den beste keeperen jeg har sett i FFK noensinne.

Fikk dessverre bare med meg deler av kampen i går, men det jeg så konstaterte bare at vi ha en ny høyreback. Vidar Martinsen syns jeg har vært en av våre svakeste spillere gjennom hele sesongen.

Syns også Wallace har vært jevnt over dårlig i år, men han har hvertfall potensialet i seg. Må komme opp på et høyere nivå igjen.

Samtidig syns jeg det blir feil å kritisere enkeltspillere i så stor grad. Kollektivet må ikke undervurderes. Syns det mest skremmende er hvor planløst angrepsspillet vårt er, og hvor liten vilje vi har til å gå i angrep når vi vinner ballen i gunstig posisjon.

Litt ros til Celso Borges for å være god i gjenvinningsfasen, hvertfall i den lille delen av kampen jeg så. Flere som bør lære av ham, for vi har potensialet til å kunne gjenvinne ballen i gode posisjoner langt oftere i kampene våre.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340