Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Tøfflus

Landslagsspiller

Ble medlem: 06 jun 07
Innlegg: 4692

Lagt til: 03 jun 10, 13:47

Asgeir har rett her. Vi er nødt til å gjøre fundamentet i klubben sterkt nok til at sunn drift på et godt nivå er mulig uten storstilte innsprøytinger fra Onkel Terje med venner. Det beste ville være om man klarte å bygge klubben så solid at i en sesong hvor man skjøt gullfuglen overgangsmessig ville man kjempe i toppen, og i en sesong hvor dette ikke er tilfelle er man i det minste en middelhavsfarer i TL.

Vi bør ikke gå rundt og tro at vi skal kunne utfordre RBK år etter år. Molde klarte det på 90-tallet, men da på grunn av saftige gaver fra Røkke og Gjelsten. Ingen andre har klart å være en stabil utfordrer over tid etter at profesjonaliseringen i norsk fotball startet - det er naivt å tro at vi skal kunne bli det, med mindre vi plutselig får garantier for at byens pengesterke vil sponse klubben med millioner hvert eneste år i lang tid.

Dog er det absolutt grunnlag for at vi skal kunne være stabilt blant de 10-12 største klubbene i landet over tid. Det forutsetter at ressursene som finnes (en sterk fotballinteresse i byen, som gjør at i gode tider er stadion stappfullt og i dårlige tider kommer det uansett flere enn mange andre steder) forvaltes godt. God forvaltning er ikke å satse ryggesløst og handle toppspillere når det ikke er økonomisk grunnlag for det. God forvaltning er å bruke penga på å stadig forbedre apparatet rundt laget, rekrutteringen av unge spillere fra distriktet - rett og slett bruke penga på en slik måte at valutaen for dem blir varig.

Om vi klarer dette, er det ingenting i veien for at vi også i fremtiden vil være med i medaljestriden i TL i en god sesong. Men det viktigste er å sørge for at en eventuell dårlig sesong ikke får de store konsekvensene som vi så i 2009 og fortsatt sliter med.

 

---------------------------

"I'll decide when you retire ... "

- Sir Alex Ferguson til Paul Scholes


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340