Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Tøfflus

Landslagsspiller

Ble medlem: 06 jun 07
Innlegg: 4679

Lagt til: 27 mai 10, 09:13

Som et apropos til mediedekningen denne episoden har fått:

Jeg har lagt merke til at både på Kråkevingens forum og i kommentarfeltene til Fredriksstad Blad så trekkes Barsom-episoden mot Odd i fjor frem for å si at vi (FFK-tilhengerne) skal gå stille i dørene.

Mitt inntrykk er da at et solid flertall av oss glatt har innrømmet at episoden slett ikke var fin, og at Barsom var heldig som slapp kort. At mange rødhvite inkludert meg selv har sagt mot det voldsomme hylekoret og påpekt at Bjørkøy faktisk var maksimalt uheldig i situasjonen, betyr jo ikke at vi mener at Abbe ikke gjorde noe galt. Personlig mener jeg måten han gikk inn i duellen på var farlig, og et klart gult kort (rødt med en streng dommer, men han har ikke albuen i "normal" hodehøyde og jeg ville ikke dømt rødt).

Abbe var heller ikke den eneste spilleren vi hadde i fjor med en spillestil på kanten. Gashi, for eksempel, kunne være villmann til tider. Han ga (og gir fremdeles) alt og litt til i duellene.

Av dagens FFK-spillere er det vel Raio som oftest beskyldes for å spille skittent, og jeg skal ikke engang avfeie dette.

Men at det faktum at vi har, eller har hatt, spillere som ikke alltid er helt fair i duellspillet, kan ikke være i veien for at vi roper etter straff når en motspiller begår en takling av et kaliber vi kun ser noen få av hver sesong, en takling hvor det kun er flaks som gjør at ikke vår mann tilbringer de neste to månedene med benet i gips. En rutinert spiller som Vidalon skal vite bedre enn å gå inn i taklinger på en slik farlig måte. Hva med å prøve å blokkere skuddet i stedet? Han var like mye for sen til dét som til å takle på ball.

[/rant]

Kun et hjertesukk over holdningen "Dere har hatt Abgar Barsom på laget, og må derfor tie i all fremtid".

 

---------------------------

"I'll decide when you retire ... "

- Sir Alex Ferguson til Paul Scholes


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f