Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

ffk1903

Moderator

Ble medlem: 27 nov 03
Innlegg: 7068

Lagt til: 17 mai 10, 10:51

En del positivt å se i går, og en del negativt.

Flott å se at laget nå spiller ballen langs bakken og ikke måker uadresserte langballer. Kommer en del rundt på kanten, men da er det veldig synd at det ofte ikke er en kjeft foran mål når innleggene fra dødlinjen kommer. Savner Gardar på topp! God på hodet, og ruslet ikke bortover gresset når kantene stormer mot linja.

Syns også Løv-Ham fikk altfor god tid når de gikk i angrep. Kunne enkelt spille ballen i mellom seg nesten ut press frem til sekstenmeteren. I andre omgang derimot så er ballen knapt på FFKs banehalvdel. Å holde nullen i fem kamper på rad er meget bra!

Som flere har nevnt, så er ikke publikum spillernes beste venn. Det skal ikke så veldig mye til før ukvemsordene hagler fra enkelte. Ikke overraskende er det de samme som snurper igjen kjeften når feltet setter i gang sanger. Da står de som noen saltstøtter som om de nesten protesterer mot å synge. Hva i all verden gjør slike folk på PH-feltet?

Syns faktisk Valencia hadde en positivt innhopp i dag. Kanskje på grunn av dødballene til Pereira. Valencia sin innlegg og cornere holdt i hvert fall en bedre klasse enn brasilianerens. Sistnevnte virker litt motløs og lei egentlig.

Var for øvrig en tur innom Kjellær'n for første gang i går. Kudos til Plankehaugen for dette. Bra sted! Eneste er at når en hel gjeng fotballsupportere kommer tilbake fra kamp, så er det et fåtall som ønsker å se Canada spille ishockey, Federer spiller tennis eller gamle skipsprogram på NRK2 ;) Fikk til slutt se RBK spille i det minste! Ja, forresten. For lite øl! Skulle ha meg Newcastle Brown Ale, men det var jo tomt! Det var også Fredrikstad-ølet - begge på tank. Vi er tørste må vi vite ;)


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340