Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Morgaine

A-lagspiller

Ble medlem: 15 apr 07
Innlegg: 327

Lagt til: 17 mai 10, 08:21

Å holde på ballen er vel en fin ting? Se på Barca, de spiller ballen seg i mellom (veldig kjedelig til tider) men så plutselig - bang - er det fart og mål. Personlig må jeg revevurdere mine oppfatninger av Ramberg og Aune til det positive. Ramberg spiller små, lure passninger istedetfor å måke langt. Er ikke den mest håpløse på laget lenger. Aune tar seg opp synes jeg. Tør å ta bytter, ofte fornuftige også. Er mer engasjert. Begynner å tro han kanskje kan få det til.

Liker Valencia. Har en god passningsfot og legger fine cornere og innlegg. Uten ham hadde det ikke blitt noe mål i går. Han fikk seg en smell i går som han brukte noen minutter på å få rista av seg. Betyr ikke at innsatsen var dårlig for det. Wallace er en stor skuffelse. Treg og dårlige frispark. Cornerne er enten for lange og harde, eller for løse og lave.

Hadde en diskusjon med fysioterapeuten min om fart. Han sa at Hoftun og Brattbakk hadde trent med sprinterne i Trondheim friidrett for å bli raskere. Uten den treninga sa Hoftun hadde han ikke klart de to siste åra. Hva med å få inn noen sprinteksperter på FFK-treninga? Litt mer fart kunne dem trenge.

Lurer på om en del av gårsdagens publikum hadde vært på fest siden onsdag kveld. En bak oss hadde ihvertfall mye usakelig han skulle ha sagt og han har ikke vært der før.......... Lykkelig over 3 poeng, men tror jeg må begynne å ha med valium på lomma.

---------------------------

Det kjennes ille bra, å være fra den byen som laget kommer fra.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340