Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Gardarson

A-lagspiller
Ble medlem: 03 nov 08
Innlegg: 499

Lagt til: 16 mai 10, 22:53

Opprinnelig postet av Snæbbuss-aristokrat #78

Opprinnelig postet av Costanza

Alt du skrev....

Er 100% enig i alt du skrev Costanza, spesielt den delen med publikum, de skjønner ikke poenget med støttepasninger, tror det eneste de tenker når ballen blir slått i støtte er at det blir ikke mål av det, og vi MÅ HA MÅL!! Var spesielt når utålmodigheten og frustrasjonen begynte å bred seg at publikum var ekstra på hugget, pinlig og irriterende syns jeg.

 

Nå er det greit med en støttepasning når det er nødvendig. MEN når det første en spiller gjør når han får ballen, er å se etter hvem han kan slå støttepasning til istedet for alternativer framover, DA er det nok. Heldigvis fikk TFA med seg det etterhvert også. år i tillegg den man SVÆRT ofte slår støttepasning til kun måker ballen opp, da er vel poenget borte?

Shabani har for øvrig ingenting å gjøre på FFK etter min mening. En meget begrenset fotballspiller som gror fast på egen banehalvdel! Var han over midten idag?

Når Askar tok over på backplass ble det fort mange flere baller i bakrom, særlig mot Valencia. Bare synd ballen spratt litt for fort på den våte matta. Det er sånn en back skal være. Han skal se etter muligheter framover og bli med i spillet selv! Se på backene til RBK....


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340