Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

FFKgutt1

Landslagsspiller

Ble medlem: 04 mai 05
Innlegg: 3754

Lagt til: 16 mai 10, 22:44

Opprinnelig postet av Espen

Må bare si meg hundre prosent enig med Holters: For en sutregjeng av et publikum vi har - FÅR en gjeng med bønder!!! Det virker som om mange ikke har tatt innover seg det ragnarok klubben har vært gjennom det siste året.

Tror de at nedrykket bare var et hendelig uhell, og at vi nå egentlig er et sølvlag i tippeligaen som bare skal rulle over alt som kryper og går i adecco??

Hva med å innse at vi var fotballens Paradise Hotel, var hårfint fra konkurs, hadde en trener som var på kollisjonskurs med alt og alle, at vi nå har en i hvert fall anstendig trener som kan ha spillernes og byens respekt,  at vi uansett ikke har råd til å hente inn Murinho (selv om han sies å være ledig i markedet) og at Raio for et halvt år siden sverget på at han aldri mer skulle spille for Fredrikstad.  Nå er han vår redningsmann, og stiller opp for laget. Så da får inn i helvete vi "supportere" gjøre det samme. 

 

  • Nei, overgangen fra bunnlag i Tippeligaen til forhåndsfavoritt i nest øverste divisjon ville aldri bli lett
  • Nei, sesongåpningen har ikke vært perfekt. Men hva med å holde litt på troen på at FFK kan bli formlaget utover sesongen?
  • Nei, vi er ikke noe slam-dunk lag offensivt for tiden, men vi har blitt et smultring-lag. Slipper jo faen ikke inn mål!
  • Nei, vi spiller ikke som Barcelona, men vi ligger på 3. plass på tabellen, og foran skjema i forhold til forrige opprykssesong.

 

Stolt av gutta, glad i byen - gir laget det de trenger: Støtte!

Støttes! Både deg og Holters sitt innlegg. Den som trodde at FFK skulle cruise gjennom adeccoen på 1 - 2 - 3, den må ta seg sjøl i nakken og våkne opp nå hvertfall..

Det at publikum buer mot spillerne våre gjør at jeg rett og slett blir flau og irritert! Hørte det var noen som slang dritt når jeg så det på nettet. Nei jeg var ikke på stadion idag, men hadde en del andre ting å gjøre..

---------------------------

Ett liv, ett lag - Fredrikstad FK

15.05.2010

18.08.2010


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340