Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

schpa84

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 okt 04
Innlegg: 777

Lagt til: 15 mai 10, 11:53

Opprinnelig postet av danan

Opprinnelig postet av MrFriday

Danan, du bør nok lese innlegget mitt litt nøyere. Jeg sier her at BRH bør utestenges! Så du tar skammelig feil av meg. Derimot mener jeg at det bør være likhet for loven - og at  det dersom det blir slått ned på grupperingene; at det blir BEGGE (håper jeg) eller ingen. Kanskje jeg bare er gammeldags og har et "avleggs" syn på en ting som urettferdighet. Synes disse gruppene har bidratt bra på tribunen, men det er ikke verdt alt det negative..

 Og nok en gang: Stemmer det eller stemmer det ikke at bruk av nødbluss er forbudt untatt ved nødstilfelle?? Hvorfor har et medlem av Plankehaugens styre med seg nødbluss til ulovlig bruk? Er dette i tråd med Plankehaugens politikk - å ikke bare godta, men faktisk oppfordre til og utøve ulovligheter?? Synes alt dette stinker, og jeg blir helt kvalm!! Jeg kommer til å melde meg ut av PH hvis ikke dette blir ryddet opp i! Er dere voksne nok til å feie for egen dør istedet for å ta den ekle løsningen? 

Noen som vet hvor mange som skal til for å kunne stille mistillitsforslag forresten?



Likhet for loven? Den ene grupperingen sparker ned random folk, kaster pyro inn på utesteder, deltar jevnlig i casualsoppgjør og truer folk som er uenige med dem på livet.
Mens den andre grupperingen lager tifoer til Plankehaugen/Stjernen og gir 100% av seg sjøl på matcher. Ja det har hendt at vi har fyrt av bluss i kontrollerte former utenfor stadion, det er tryggere enn tinnsoldatblussinga som foregår på stadion. Har aldri fyrt av slik at det har vært noen fare. Kaller du det "like grupperinger?
Vi har fått cred fra FFK-systemet, Plankehaugenstyret, Stjernen-systemet, Red Beavers, Red Stars, Waters og utallige andre. De mener vi er en veldig ryddig gruppering som klarer den balansegangen med å være en litt "hardcore" gruppering, samtidig som vi ikke bryter grensene for hva som er akseptabelt.

Du får gjerne bidra til å fjerne meg fra Plankehaugenstyret om det er det du vil.

Og med det setter jeg nok punktum for meg i denne diskusjonen.

Dere i Supras kunne jo brytet inn og forsvart vedkommende istedet for å være feige og stikke fra situasjonen

---------------------------

Rød hvit til jeg dør:)


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f