Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

madserazzi

Juniorspiller

Ble medlem: 12 mai 09
Innlegg: 117

Lagt til: 06 mai 10, 09:48

Kjenner jeg begynner å bli lei av all klagingen på Ramberg. Ikke noe kritikk til deg Welhaven, men det er mange som klager på han.

Hvis man ser en kamp i reprise og bare følger med på han, vil man se at han faktisk vinner en del dueller og 2 baller, tar mange defansive løp, og demmer godt opp når f.eks en av bekkene eller stopperne har gått på løp fram. I tillegg har han en meget bra pasningsfot og et bra overblikk, og han er engasjert i klubben. Man vil og se at ALLE, inkludert Ramberg, hittil i Adeccon har slått jævlig mange feilpasninger, og det blir mye kølking fra forsvaret. Grunnen til det er blandt annet at spissene våre sitter i flukstol på topp og diskuterer hockey.

Han har og et meget klokt fotballhode, noe jeg mistenker er ganske fraværende hos en del andre spillere, men han får ikke brukt denne egenskapen noe særlig da vi stort sett spiller OVER midtbanen.

 Det er ingen bevegelse i laget for å skape pasnings alternativer, og når man finner ut at man skal bevege seg litt, blir stort sett ballen alltid slått på første initiativ, for det kommer ikke fler. Det blir veldig lett å forsvare seg mot. Hadde det derimot vært flere som beveget seg samtidig, kunne pasning blitt slått på 2 eller 3 initiativ, og dermed ville man fått mer rom. Dette tror jeg at jeg har tilgode å se denne sesongen.

 

Jeg bryr meg egentlig lite om hvem som starter denne kampen, men de som ikke løper bør tas av i pausen.(når det er sagt kan vel andersson like godt starte på venstre benk)

 Mer bevegelse=mer spill langs bakken=bedre underholdning=mer publikum.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340