Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Welhaven

Landslagsspiller

Ble medlem: 09 nov 09
Innlegg: 1697

Lagt til: 06 mai 10, 09:30

Opprinnelig postet av bennygullfot

Ja vi har en stall som skal greie opprykk om vi unngår skader! Ja vi har ikke spilt godt de første kampene! Likevel, har vi hatt litt tur, og vi er med der oppe! Ja jeg var imot at Tom Freddy skulle bli trener!

men,  mener virkelig folk at vi skal ta en enorm økonomisk risiko ved å sparke Aune og ansette en ny trener? Skjerp dere folkens, mener at det er spillerne som skal ta en stor del av den tvilsomme æren av resultat og spill de første kampene! Innsats og tæl mangler, nå må bare tom freddy vise at han tør å benke "stjernene"! Det er ikke sikkert vi rykker opp, men vi kan ikke sparke trenere i hytt og pine, vi må bygge opp noe! Jeg mener vi bør gi Tom Freddy god tid til å bygge opp et lag som lå nede med knekte bein og armer! Stå sammen nå, og drit i det forbanna hylekoret. 

Fredrikstad publikumet er seriøst det latterligste publikumet i hele Norge, nesten værre enn Brann Stadion!

Forstår deg, og derfor jeg prøver å være mer tenkende enn dømmende mot TF.

Derimot forstår jeg også at hvis dette fortsetter, så innebærer dette også en økonomisk risiko.

Uten bra fotball, så kommer ikke folk på stadion. Uten bra fotball, så blir vi der vi er nå som et midt-tabell lag, og da har til slutt ikke Tom Freddy noen flere spillere å bygge laget sitt på, for Wallace, Thomassen, Borges ++++ ikke er interessert i et langvarig Adecco-opphold.

Hadde vært en lykkelig verden om vi gir TF en klapp på skuldren hele tiden, men mener også at han må dra mer ut av spillerne. Er desverre ikke så lett som at vi må beholde han fordi vi ikke kan sparke i hytt og pine, eller at han må få mer tid.. Er veldig mye som spiller inn her.

 

---------------------------

2010 er året vårt!

Stolt og trofast motgangssupporter, men sier heller ikke nei til medgang..!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f