Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Welhaven

Landslagsspiller

Ble medlem: 09 nov 09
Innlegg: 1697

Lagt til: 06 mai 10, 09:24

Opprinnelig postet av Lars 29

Enda en gang så klager alle på Ramberg og hvor dårlig han er. Men er han egentlig så dårlig? Hvis man ser på lagoppstillingen din så kan jeg rangere 5 spillere minst som har spilt dårligere enn Ramberg.

1. Din sentrale midtbanespiller Borges. Hva har han prestert i år. Etter min mening ingenting og har ved siden av å score mål, har han virket totalt uinspirert

2. Rafn: Kan ikke forvente mye av en ung spiller, men at han spiller fast er for meg en gåte.

3. Dino: Hva har han prestert som tilsier at han skal spille fast på topp, kom fra 3 divisjon og har på ingen måte overbevist.

4. Ophaug: Blir gang på gang rundet og lemper ballen inn mot 16 meter uten presisjon og mening.

5. Marthinsen: Beviser gang på gang at han ikke er en høyreback.

Tar med en til Andersson. Greit han er toppscorer, men latere og mer giddaløs spiller skal man lete lenge etter.

Odi - sikkert en spennede spiller og har et potensial. Men det var Fofana, MacDonald etc også uten at de noensinne slo igjennom i Fredrikstad, ble bare mye dribling og det var det..

Bare slutt å kun kritisere Ramberg, han er faktisk en bedre spiller enn mange av de andre ute på banen og på laget til FFK 

Forsåvidt så var ikke dette klaging, og det var ikke "alle" som har "klaget" nå; kun meg :-) Man har spillere man liker utpå der, og spillere man ikke liker. Er ikke noe fasitsvar på smak - get it?

Jeg velger lagoppstiling ut ifra hva jeg mener er mest fremtidsrettet. Borges har langt ifra prestert, men han er lovende og full av kvaliteter - synes personlig det er viktigere å satse på en 21 år gammelt talent, kontra Ramberg 30+ som jeg ikke kan forstå har spilt fotball i så mange år. Det er jo en rutinert spiller på midtbanen som BURDE gitt folket rundt seg ro - derimot ser jeg ingenting til flere års erfaring på baken.

Videre finner jeg ikke noen grunn til å liste opp noen andre spillere. Selvfølgelig kunne vi trengt en ny høyreback f.eks, men Martinsen skal ha det at han egentlig er stopper, så det går etter omstendighetene.

Står fint for den lagoppstillingen, uansett Ramberg, uansett spiss fra 3. divisjon, og med Odi (som faktisk ikke kan få noen prestasjonsbyrde på seg pga Fofana & MacDonald).

 

---------------------------

2010 er året vårt!

Stolt og trofast motgangssupporter, men sier heller ikke nei til medgang..!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340