Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

ffk1903

Moderator

Ble medlem: 27 nov 03
Innlegg: 7068

Lagt til: 05 mai 10, 20:35

Er folk veldig negative, eller er det journalisten fra siste.no som ikke er helt på nett? Seks store sjanser til FFK og én til NIL skulle tyde på at vi hadde fortjent en scoring nå og styrer kampen?

25 Fredrikstad skaper en kjempesjanse til umiddelbart etter, da Thomassen mottar ballen etter corneren og banker til fra distanse. Skuddet er på god vei mot krysset, men Sandbuløkken får kastet seg til siden og såvidt slått ballen til side for målet.

24 Simen Rafn mottar ballen litt utenfor 16-meteren, og velger å skyte fra distanse. Skuddet går via Damian Williams, som skaper problemer for Sandbuløkken i Nybergsund-målet, men ballen går like utenfor målet.

27 Enda en kjempesjanse for Fredrikstad. Denne gangen er det Celso Borges som mottar ballen inne i Nybergsund 16-meter og skyter på direkten. Skuddet er på vei mot det høyre hjørnet, men Sandbuløkken får på et eller annet vis kastet seg ned og slått ballen til side for eget mål.

64 Mattias Andersson kommer til en kjempesjanse inne i feltet til Nybergsund, men skuddet fra Fredrikstad-spissen ender på et eller annet merkelig vis opp like til side for målet til Sandbuløkken.

70 Stor sjanse for Fredrikstad. Amin Askar er igjen på farten ute på venstrekanten. Denne gangen velger han å skyte fra litt utenfor 16-meteren. Skuddet har en svært god retning mot krysset, men skrur litt akkurat i siste liten, noe som er nok til at den går like til side for målet til Sandbuløkken.

76 Fredrikstad er igjen veldig nære en scoring, nå ved Mattias Andersson, men også denne gangen får Sandbuløkken på et eller annet mirakuløst vis reddet ballen.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340