Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Holters

Ansvarlig redaktør

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 10060

Lagt til: 02 mai 10, 21:37
Endret: 02 mai 10, 21:52
Endret av: Holters

Opprinnelig postet av oasis

Akkurat, hvis det å være lojal er å sparke klubben mens den ligger nede, så fortjener Czwartek en egen tribune oppkalt etter seg!

Har all respekt for det den mannen har gjort for FFK, riktignok før han i sin siste sesong for klubben, går til byens lokalavis med selvskrevne brev og røvehistorier ut av en annen verden. Makan til illojal oppførsel skal enn lete lenge etter. 

Nå ønsket Czwartek å lese opp dette brevet på årsmøtet, men da styret valgte å utsette det X antall ganger, så gikk han til avisen i stedet. Det har jeg full forståelse for. At du kaller dette for røverhistorier får stå for din egen regning. Jeg tipper Czwartek har vesentlig større belegg for sine påstander enn det du har. Han har aldri hevet sin stemme i media tidligere, og det bør være verdt noen sekunders ettertanke fra din side.

Selv om han kanskje ikke var lojal overfor styret som satt den gangen, så var han jaggu lojal overfor klubbens medlemmer og supportere ved å ta bladet fra munn. Ved å forholde seg stille og ikke tore å ytre meninger, så er man med den rådende makten, altså for status quo. Det var ikke Czwartek, og i mine øyne er det langt mer lojalt og modig å tore å ta et standpunkt.

Det finnes langt flere eksempler på de som ikke tør det.

---------------------------

@ Twitter: http://twitter.com/ffksupporter
@ Facebook: http://www.facebook.com/ffksupporter


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f