Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Plankekæll

Landslagsspiller
Ble medlem: 03 okt 05
Innlegg: 5991

Lagt til: 02 mai 10, 20:27

Opprinnelig postet av Holters

Opprinnelig postet av Plankekæll

Kortet til Askar var unødvendig og dumt. Han var nesten på høyde med Glimt-spilleren og kunne satt inn ei god takling istedet. Kortet var dustete, og han må nå sone karantene etter neste kort.

Helt totalt uenig. Bodø/Glimt var vel nesten fem mot tre (eller hvordan det var), og dersom det noensinne er nødvendig å pådra seg gult kort, så var dette riktig anledning. Askar tok et profesjonelt valg, og det valget forstår jeg veldig godt.

Unødvendige og dumme kort er derimot slike håpløse kort som Andersson og Borges har pådratt seg. Altså når man kaster ballen i bakken, sparker den bort, eller stiller seg i veien for frispark.

Nå har jeg bare sett situasjonen fra tribuneplass, og derfra virket det fryktelig unødvendig. Jeg synes det så ut som om Askar hadde større fart enn Glimt-spilleren og var på vei opp på høyde med han. Da så det ut for meg som at han kunne klart å sette inn en mye bedre takling enn den varianten han gjorde.

Det siste avsnittet ditt er jeg fullstendig enig i. Jeg har til tider vært skikkelig frustert over disse totalt dustete kortene som Andersson og Borges har pådratt seg.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340