Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

alexx

Juniorspiller
Ble medlem: 20 aug 09
Innlegg: 118

Lagt til: 02 mai 10, 18:37

FFk er rett og slett et trist syn å skue nå for tiden. Jeg husker tilbake på de åra vi var Tippeligaens beste hjemmelag og alltid tok kommandoen på Fredrikstad stadion, vi overkjørte som regel de fleste lag og var et fryktet hjemmelag.

Men hva ser vi nå? planløst spill, null spilleglede, elendig pasningsspill, null samhandling, null selvtillit osv. Hvis vi tar av oss FFK brillene i bare noen sekunder og tenker oss etter så bør vi innrømme at Glimt var best i dag og at Lasse reddet oss. Jeg må si at jeg er forundret over enkeltspillernes innsats så langt i sesongen, hva har de brukt oppkjøringsperioden til?

Opphaug har vært en katasstrofe i forsvaret så langt i år,  i dag også, blir reddet av makker Piroja og Staw. Har null fart, tråkker ikke til i duellene og sprer om seg med lange og upresise pasninger, når skal han vise seg som en leder å gå foran og lede laget? Wallace har aldri vært noen stor forsvarspiller, men har klart seg helt ok, i år har han avslørt manglende plaseringsevne og fart, i dag mot Bodø var han defensivt helt "utilregnelig". Ramberg har hatt en flott karriere for FFK, men hvis ikke trenerstaben ser at mannen har enorme tempoproblemer og at han ikke lenger klarer å forflytte beina fort nok, ja da må de bytte opptiker.

Jeg har vært blant de få som har forsvart Anderson på dette forumet, men hans latskap og avslapede  holdning begynner å tære på tålmodigheten. Tegstrøm spiller på for små marginer og er altfor stasjonær, men han prøver og det bør han få ros for. Askar har etter min mening vært lagets beste spiller så langt. Thomasen er bedre som back enn som midtbanespiller, han har ikke den roen og det "hovmesterblikket" som skal til for å spille sentralt.

Denne kampen er nok et bevis på at FFK har langt igjen før man i det hele tatt er modne for opprykk, de er rett og slett bare et litt over middels godt Adecco lag. Det som virkelig skremmer meg er det som Aune utalte om at dette var det beste FFK hadde gjort i år!!

---------------------------

alexx


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340