Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

kanogvetalt

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 jul 04
Innlegg: 5522

Lagt til: 21 apr 10, 14:41

Opprinnelig postet av Welhaven

Opprinnelig postet av kanogvetalt

Det spørsmålet som gjenstår er hvorfor man kommer med disse mishagsytringene når man vet at dette bare kan påvirke laget på en måte, og det er å gjøre dem enda dårligere. Og det topper seg når man i tillegg kaller seg supporter!

Snakker du da om piping og slikt mot enkeltspillere, eller også utbrudd som "HVA FAEN DRIVER DU MED?!"

Opprinnelig postet av kanogvetalt

De som mener "man må ha lov til å pipe når innsatsen er dårlig" har rett i det. Ytringsfriheten lenge leve. Men de er ikke supportere, og de støtter ikke laget. De som ikke har psyke til å takle nedturene bør holde seg hjemme kampdagen.

Mener du det samme om pipingen etter endt omgang eller gjelder dette under spillet?

Jeg snakker om mishagsytringer mot eget lag og spillere generelt, selv om jeg er enig i at det er verre jo mer rettet det er mot enkeltpersoner.

Positiv stemning fra tribunen med egne supportere er motiverende for spillere og trenere. Og det er faktisk mye hyggeligere å være publikum også.

Negativ stemning fra egne supportere er svært lite motiverende for spillerne. Dvs egne spillere. For motstanderen er det selvfølgeliog svært motiverende. De som på søndag kom med mishagsytringer mot FFK og lagets spillere, kunne like gjerne heiet på Mjøndalen. Effekten er den samme ute på banen. Og det er vel det det handler om? Eller er det slik at man gjør dette for egen del? Da er det ikke spillerne, men publikum som trenger psykolog.

Som sagt så kan man si/rope hva man vil, men ikke kalle seg supporter samtidig. Det blir en selvmotsigelse. Hvis da ikke er slik at man er supporter når det går bra, men skjeller ut laget på banen i motgang. Det er et navn for slik.

---------------------------

Spillere og trenere kommer og går. Klubben består!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340