Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

rød og hvit

A-lagspiller
Ble medlem: 13 sep 07
Innlegg: 354

Lagt til: 19 apr 10, 21:26

Satt akkurat og så på Ålesund - RBK. Kampen var bra og kanskje en av de tingen som gjorde den bra var engasjementet fra publikum. Ålesundsupporterne støttet laget selv når det buttet.

Har pga. litt forskjellige hendelser lang reisevei ikke fått vært på Stadion i år, men har sett kampene. Det er trist - hvor er 12 mann på laget - hvor er supportern som støtter laget i motgang.

Hvor er plankehaugen?
Dette var den gruppa som før stod bak og skapte en del av livet og stemninga på tribunen - nå virker det som om de er mer opptatt av kjellærn og quiz og reise til håndballkamper. Hvor er engasjementet?
Jeg og mesteparten av familien var tidligere medlemmer - har bevist latt være fordi jeg opplever at de ikke tar ansvar og gir 110% som supportergruppe.

Oppfordrer FFK til å ta ansvar for å skape stemningen på stadion.
Når plankehaugen svikter må andre ta ansvar. (Vet at noen i PH er meget aktive - men dette må jobbes fram og ikke bare tro at stemningen kommer av seg selv).
Kanskje må FFK ved administrasjon/styret sørge for at det er 50 forsanger med trommer og blåsere på begge langsidene - og så får PH prøve å overdøve dem.

Spillere som ikke blør for drakta
Det skal selvsagt være lov å si i fra, men det er lov å bruke insiden av hode og velge tid og sted. En kampsituasjon er absolutt ikke stedet for å pipe - der skal det jubles over det som er positivt og forsøk og god vilje skal aplauderes. Kan skal noen møte opp på treningen med banneret som en gang ble brukt "Blø for drakta"?

Mental trening
Ingen er god på alt - kanskje trenger vi en som kan hjelpe TFA til å motivere gutta. Kanskje er KTE en som kan hentes inn for å hjelpe til med det i en kortere eller lengere periode.
Det er viktig at alle nå er løsningsorientert. Det er ingen hjelp i å skifte trener fordi det butter et par kamper. Det er viktigere å tenke hvordan en kan få inn maksimal kompetanse uten at noen føler seg tråkket på av den grunn. Klubben er det viktigste.

Det er mange oppgaver som skal løses i en klubb hvor budsjettet er halvert, men jeg håper i hvert fall at de tar ansvar for å skape en positiv stemning på tribunen og at det også kan hjelpe oss til å få spillere som blør for drakta.

 


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340