Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Tøfflus

Landslagsspiller

Ble medlem: 06 jun 07
Innlegg: 4691

Lagt til: 19 apr 10, 15:42
Endret: 02 mai 10, 12:29
Endret av: Tøfflus

Au, øynene mine ... på med solbriller Cool

Men seriøst, dette blir noen gruelig spennende uker, i hvert fall om United gjør jobben mot Tottenham på lørdag. Skjer det så blir det garantert kamp til døra, og vi blir mest sannsynlig tvunget til å holde med Liverpool i to timer. Stoke kan selvsagt spare oss for den smerten, men jeg må innrømme at akkurat det har jeg ikke så mye tro på.

 

PS (2. mai)

Veldig spent på ettermiddagens kamper - selv om Liverpool skulle ta poeng mot Chelsea så er ikke bordet dekket. Hjemmekampen mot Sunderland var tøff nok, bortekampen blir neppe lett den heller. Rooney er sannsynligvis ikke med, samme gjelder Rio, og vi har jo sett flere ganger at angrepet blir blodfattig uten "The Scouse Powerhouse". Det fungerte riktignok etterhvert mot Tottenham, mye takket være at vingene kom godt i gang etterhvert. Det samme er helt nødvendig i dag.

Blir nok flittig skifting mellom 2. omgang av FFK-Glimt og 1. omgang av Sunderland - United ... synes godt hele serierunden skulle gått klokka fire  i går. Tåpelig å spre den nest siste serierunden over tre dager.

 

---------------------------

"Beer is proof that God loves us and wants us to be happy"

- Benjamin Franklin


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340