Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Lars 29

Juniorspiller
Ble medlem: 21 jul 06
Innlegg: 176

Lagt til: 19 apr 10, 13:16

Opprinnelig postet av Welhaven

Men er det realistisk å vurdere ny trener? Skjønner argumentet med at det kan bli dyrere og IKKE skaffe ny trener, pga vi da kanskje ikke rykker opp osv., men har vi i det hele tatt penger å ta av?

Eller er vi da avhengig av en investor som åpner sin lommebok øremerket "Ny trener" ?

Det bør være realistisk dersom klubben har ambisjoner. Høili og andre som har hjerte for FFK bør se faresignalene allerede nå og ikke vente til sommeren som man pleier.

At FFK opptråde helt hodeløst i ansettelsen av T.Nordlie og assistenten trenger man ikke å diskutere engang. Utrolig mye penger som ble kastet ut av vinduet. Veldig spesielt når en trener nærmest kan bestemme sin egen lønn. Desperasjon gir sjelden gode løsninger.

Som jeg skrev istad. Klubben må ta et valg. Utifra min informasjon om tingenes tilstand i FFK så har ikke FFK råd til å miste mange publikummere for å si det slik. Fortsetter man slik man har startet sesongen nå, så er 3500 tilskuere raskt en realitet. Det har klubben ikke råd til.

KTE vil ikke bli en så dyr utgiftspost for FFK i 1 divisjon. Ikke dyrere enn om man mister x antall tilskuere ihvertfall.  

---------------------------

Støtter FFK i medgang og i motgang!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340