Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Lars 29

Juniorspiller
Ble medlem: 21 jul 06
Innlegg: 176

Lagt til: 19 apr 10, 12:47
Endret: 19 apr 10, 12:49
Endret av: Lars 29

Ingen tvil om at KTE er mannen FFK trenger nå i den situasjonen laget og byen befinner seg i.

Vi trenger en trener som kan spre positivitet, etusiasme og få troen tilbake i spillerne. På det området er Eggen veldig dyktig. TFA har ingenting å vise til på dette nivået og jeg vet at han og jokke ikke har all verdens tillit i spillergruppa.

Jeg har ment lenge og mener fortsatt at KTE har mye ugjort i FFK. Hadde vært spennende å sett hva han kunne ha utrettet med en betraktelig bedre spillerstall enn hva han hadde til rådighet da han var her sist.

I motsetning til Nordlie og Aune så klarte han faktisk å holde FFK oppe i eliteserien de årene han var her, enda vi de første årene i tippeligaen var underdogs, så holdt vi oss og ble reddet av fantastiske høstsesonger med stor innsats og entusiasme.

Spillerne " blødde" for drakten og byen, i motsetning til hva som er tilfellet nå.

Ja FFK må spare penger, ingen tvil om det. Men man må samtidig ta et valg. Ønsker vi å bli et middels førstedivisjonslag med 3000 på tribunen, eller skal vi satse på opprykk med 7000 - 10000 mennesker på tribunen og dertil mer inntekter.

Det er nå vi trenger investorer og andre på banen. Utifra økonomien til FFK kan det bli veldig problematisk dersom vi ikke rykker opp i år.

FFK og byen trenger Eggen, ingen tvil om det. Er ikke umulig at KTE blir presentert som ny Hønefoss trener dersom ikke FFK er raske på labben. Ta ansvar nå  Rafn og " kosten ".     

---------------------------

Støtter FFK i medgang og i motgang!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340