Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

ommb

Juniorspiller

Ble medlem: 29 jul 08
Innlegg: 135

Lagt til: 19 apr 10, 09:48
Endret: 19 apr 10, 10:09
Endret av: ommb

Liker lagoppstillinga til Plankekæll her. Spesielt Askar på back. Da får vi en rask, offensiv back. Kan være litt slurvete deffensivt, men trur det vil funke. Alternativet er Shabani inn og Askar fram på kant igjen.

Poeng nr 2 er langpasningene. HVER gang jeg ser FFK slå pasninger så er jeg alltid bombesikker på poengtap! Samme hvor mange støttepasninger, eller hva det blir, så burde det nesten være en regel om at ballen alltid skal være på bakken! Forsvaret klarer ikke å slå en eneste forbanna langpasning. For å sette det ennå mer på spissen, Borges burde dyrkes som playmaker. Alle oppbygninger burde gå innom han, slik at han slår pasninga videre fram på banen. Aldri en pasning fra forsvaret til angrepet.

Eneste gangen jeg var fornøyd med Vidar i går, var da han slo den støttepasninga til Lasse. Samtidig som jeg sitter fornøyd forran dataen så hører jeg stadion pipe! Hehe... Folk foretrekker i stedet at det kommer nok en meningsløs langpasning fra forsvaret  i stedet for at vi holder ballen i laget. Hadde jeg vært på stadion så hadde jeg klappa henda av meg!

Poengterer at jeg har satt ting på spissen her (I tillegg er jeg fortsatt litt forbanna etter i går, men...)

Off topic: Nå må vi ikke krisemaksimere alt som er hele tida. Vi har treneren, spillerne og økonomien som vi har. Dette må vi løse sammen alle som en. Være litt løsningsorientert...


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340