Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Gardarson

A-lagspiller
Ble medlem: 03 nov 08
Innlegg: 499

Lagt til: 18 apr 10, 23:21

Opprinnelig postet av ffkmufc

Enig på generelt grunnlag Holters. Men utfra kampen idag er jeg fryktelig uenig.

Han har spillere som Ramberg og Rafn på benk. Døm burde kommet inn. Midtbanen var fraværende i dag. Agim kunne kommet inn i pausa. Piiroja blir flytta fram som spiss og vi står og pumper baller mot 10 mann...

At Vidar og Ophaug får spille så lenge idag er utrolig!

Og ikke bare kunne han gjort bytter, han kunne kanskje prøvd å motivere litt også!

Hva faen skal Ramberg inn å gjøre? Slå ENDA flere støttepasninger, noe det florerte av fra før av? Skal Rafn få den utakknemlig oppgaven å komme inn og snu en slik kamp? Det funka jævlig dårlig for Mulac..

Når ikke vi klarte å spille dem ut langs bakken, gjør ikke treneren da grep ved å flytte opp Raio? Han vant mange baller han, men Tegstrøm trudde jo han var midtbane og lå 10 meter bak Raio når han vant duellene, noe Aune virket meget forbanna over etter kampen.

Agim? Er han noe sikrere med ballen? Han prega vel ikke akkurat kampen han heller?
Når det gjelder den motiveringa di, så er ikke det så lett å få gjort noe med under kampen, men skal det være nødvendig? Her spiller de for over 6000 som betaler 150-300 kroner for å bli underholdt, de kjemper for å rykke opp i tippeligaen. Bør ikke det være motivasjon nok? De som ikke er motivert for å prestere da kan bare pakke sekken og pelle seg til helvete vekk!Yell

Når det er sagt, dere sier vi ikke har penger til trener eller spillere. Hvor får vi hovedsaklig inntekter fra iløpet av sesongen? Joda, publikum! Hvor mye taper vi per kamp om det brått kommer 2-3000 færre på kamp? En halv million? Da er det ikke mange kampene som skal til før et trenerbytte vil bli lønnsomt. Jeg mener fortsatt vi heller bør konse om nye spillere og la Aune jobbe videre.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340