Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Magnum

Landslagsspiller

Ble medlem: 31 aug 06
Innlegg: 1291

Lagt til: 18 apr 10, 22:10

Opprinnelig postet av bjervell

Jeg tror at et dummeste klubben kan gjøre er å satse store penger (som skal komme hvorfra?) i sommer på denne spillergruppa. Det blir som å øse en lekk båt. Det aller viktigste for FFK er å få klubben på fote og få en sunn økonomi. En økonomi som tåler at klubben spiller i adecco. Om det skulle bety at vi må ta en sesong eller to til i adecco, so be it.

Hear hear!

Opprinnelig postet av Asgeir

Alle snakker om at det må "investeres" i nye spillere. Investering er et pengebeløp som brukes på noe man forventer å få noe igjen fra. En ny spiller til FFK nå er ingen investering: Vi har INGEN garantier for at det hjelper prestasjonen på å kjøpe inn en eller to spillere. Og videresalg kan vi bare glemme: Varpene innen spillermarkedet gjøres ikke i panikk på forsommern: Varpene gjøres vha hard og langsiktig jobbing for å rekruttere de rette spillerene.

Vi må klare oss med de spillerene vi har, og de budsjettene som tåler motgang, uansett om det betyr at vi forblir i Adecco i en, to eller tre sesonger. (...)

6) Alle skal være tålmodige nå, spillere, trenere, publikum: Det verste vi kan gjøre er å begynne med svartmaling og stor vilje til å utsette fotballklubben vår for risiko for kortsiktig gevinst. Dette skal vi bygge opp fra bånn, og i det arbeidet inngår ikke svartmaling, syting og klaging. Vi har ferdigheter til å slå lag i Adecco på en ordentlig måte uten å måtte ty til drittspill, tjuvknepp og stygge taklinger, men dette lage må bygges opp fra bånn, sjøl om det er mye rutine osv.

Hear hear!

---------------------------

Hater hat!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340