Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Scout

Landslagsspiller

Ble medlem: 23 aug 05
Innlegg: 1210

Lagt til: 12 apr 10, 09:21

Opprinnelig postet av Jens Henrik

For øvrig så valgte jeg å konfrontere personen som egget opp til bluss-kastingen i løpet av pausen.  Da klikket det helt for han og fire-fem kompiser av han, og juling skulle jeg få dersom jeg ikke forsvant.  "Vi står sammen en for alle og alle for en", var svaret jeg fikk etter at han tilsynelatende var svært så fornærma over at jeg kunne gi han skylde for det som skjedde...  Egentlig stilte jeg han kun et spørsmål, men jeg antar at det stakk litt likevel.

Den episoden fikk jeg med meg. Jeg trodde det skulle være sånn at ALLE vi FFK-supportere sto sammen "En for alle, og alle for en", men den karen pluss gutteklubben grei sto tydeligvis klare til å slå ned en av sine egne...

En av de andre tøffingene der kom og stilte seg rett foran meg ved begynnelsen av 2. omgang. Jeg sa først ganske vennlig at jeg sto der først. Da fikk jeg et blikk som overlegne berter på 13 år kan sende. Så forsøkte jeg å si at han gjerne kunne stå sammen med meg, men helst bak meg da han var en del høyere enn meg og en jente som sto ved siden av. Jeg la også til at vi tross alt heier på samme lag. Samme blikk, uten et ord. Jeg var klar for flere spørsmål men noen kamerater dro meg med lengre bort, kanskje for at jeg ikke skulle bli slått ned e.l.

Slik truende og barnslig oppførsel som spesielt Jens Henrik opplevde skal ikke forekomme. Man skal ikke gå rundt blant sine egne, ei heller motstanderne for den sakens skyld, og føle seg utrygg eller redd fordi noen få vil være vemmelige. De som lagde bråk i byen fortjener ingen ny sjanse. FÅ DE BORT!

 

---------------------------

Vi har fått tilbake Tippekampen med Arne Scheie! =)
Fortsatt god bedring Dagfinn.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f