Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

ffk1903

Moderator

Ble medlem: 27 nov 03
Innlegg: 7068

Lagt til: 11 apr 10, 20:48
Endret: 11 apr 10, 20:49
Endret av: ffk1903

Opprinnelig postet av Jens Henrik
Dessverre finnes det mange idioter i denne grupperingen, men jeg er ganske sikker på at de som startet gruppa hadde andre hensikter enn slike ting som skjedde i dag.

Det liker jeg også å tro, men så uendelig naivt å tro at dette ikke ville tiltrekke seg søppel. Dette ble rask blåst bort som tøv og ville aldri skje. Nå har det skjedd flere ganger, og hver gang har det trukket klubbnavnet litt lengre ned i søla. Enten får de kaste vedkommende som driver med slikt ut for alltid og ta et endelig avstand fra dette, eller legge ned hele virksomheten.

Kryptiske utestengelser og så like kryptiske bannere neste kamp lurer ingen i hvert fall. Her er det viktig å ta et endelig oppgjør, ikke late som de gjør det og håpe at det blir glemt igjen. Det er faktisk mer pinlig denne situasjonen enn å tape 3-0 i selve kampen. Og den kampen var pinlig!

Til neste bortekamp får de ta med seg en voksen reiseleder hvis de ikke klarer å holde ro på egne rekker. Går ikke an å holde på sånn. Jeg håper i hvert fall bileierne som visstnok har fått hærverk på disse får erstattet dette av idiotene som har bedrevet hærverket. Det er det minste man kan forlange av rampungene.

Til lovlige øyenvitner, ta frem mobilkameraene og film toskene og ta bilder. Få tak i bevis slik at de må stå til ansvar for sine tåpelige handlinger. Hva er egentlig poenget å drive hærverk på biler?


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340