Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

madserazzi

Juniorspiller

Ble medlem: 12 mai 09
Innlegg: 117

Lagt til: 09 apr 10, 15:47

Opprinnelig postet av bateman

Er det noe man kan generalisere i livet, så er det faktisk scum supportere. Især de som er vokst opp på nittitallet med medgang og atter medgang. Motgang evner man ikke å takle der i gården, hvor bitterheten tar overhånd med engang man avgir poeng, eller taper en match. SAF er en vits i mine øyne, tunnelsyn av uante dimensjoner. ALDRI har jeg hørt den dritten kommentere at scum faktisk var dårligere enn motstanderen, som igår, og som imot chelsea. Enten dommern eller banen sin skyld etc...

Anyway, cheers alle IKKE scum supportere!! Måtte FFK fullføre en flott fotballuke!Cool

Hvis SAF er en vits, hva er da du?

Så vidt jeg vet kommer ikke gode tapere langt her i verden innenfor prestasjonsrettede yrker.

Men for all del, forstår hvorfor leverpuddingene gleder seg så stort når United taper. Det er jo ikke så mye annet en kan glede seg over som leverpudding supporter i disse dager.

United tapte mot bayern ene og alene pga dårlige taktiske vurderinger av Ferguson. Han skulle tatt ut Rooney senest i pausen. Spillte jo halve 1 omgang med 10 kæll. Rafael skulle vært byttet ut før han fikk det andre kortet. Lå i luften hele veien at han kom til å bli utvist.

Når han først ble utvist, tok SAF ut Rooney, satt innpå O'Shea og la hele laget tilbake på 20 meter. Jeg mener han skulle satt innpå Kiko i steden for Rooney, og spillt 4-4-1. Da hadde iallefall United fortsatt utgjort en trussel, og hadde antaglig vunnet kampen. United har prøvd mange ganger å forsvare seg til et resultat, og det driter seg stort sett i enninga hver gang.

 

Men....... Som United supporter kan man være stor på det og si at det er ikke bra for sporten at samme laget vinner PL 4 år på rad og er i CL finale 3 år på rad. På tide med litt konkuranse fra andre lag og, ellers blir det kjedeligWink


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f