Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Solheim

A-lagspiller

Ble medlem: 21 apr 07
Innlegg: 649

Lagt til: 08 apr 10, 22:14

Helt vilt hvor mye hat mot oss United fans/supportere/trophyhunters/medgangssupportere da.. Og begrunne det med at vi ikke er supportere med at nå har det vært stille på forumet her i det siste er jo tidenes påstand! Har ikke vært skrevet i Pool tråden siden 31. januar.. -Har gått dårlig i det siste men så dårlig? Akkurat som det ikke står stort her om den herlige seieren over Liverpool her forleden.

En annen ting som går igjen og dette er vel spesielt til Pool gutta på 30 pluss som mener at vi bare er medgangssupportere fordi laget vant mye på 90 tallet. Selvfølgelig går mange 6 åringer etter et lag som vinner og har store profiler, med mindre familie og venner a la lag i nedgangsperioder klarer og ''overtale'' deg. Enten det er United i 97, 08 eller Liverpool på 70 og 80 tallet. Fra denne medgangen og profildyrkingen utvikler det seg etterhvert en sterk kjærlighet for laget, i hvert fall for mange av oss..

Peace and love

Chelsea vant helt fortjent på Old Trafford, dommeravgjørelsene gikk opp i opp. Bayern gikk videre på grunn av en heit 19 åring som forøvrig var utrolig god!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f