Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Welhaven

Landslagsspiller

Ble medlem: 09 nov 09
Innlegg: 1697

Lagt til: 10 mar 10, 08:38

Opprinnelig postet av Patrioten

Kanskje han liker gutter og at det er derfor han vil tilby han husrom, hi,hi?

 

Nei nei nei, tro meg. Jenter all the way altså. Har en homofil venn og det holder i lange baner.  Hehe.. Det er bare litt stil over folk som ser bra ut samtidig som de er gode. Ligger psykisk i forhold til respekt, er sånn samfunnet er bygd opp. Ramberg f.eks ville fått mer respekt på banen om han klippet av seg de hårluddene sine, ser ut som om han har fått støt, MEN nok om det!

On-topic:

Fikk melding av han nå nettopp, og da hadde han akkurat kommet fra Barcelona sa han. Det han sier derimot er at han er veldig hypp på Fredrikstad, fordi han mener han kan hjelpe laget opp igjen (har tydeligvis gjort litt research han her). Han nevnte også at han er kreativ og god på å score mål.

Nevnte også at både Barcelona og Fredrisktad er interesserte, men får litt inntrykk av at han vil være med på å skape noe nytt. La inn da at han fint får muligheten til dette i FFK, da vi er en klubb som skal satse, og vi starter med det denne sesongen siden vi har fått bort veldig mye dritt etter nedrykket. Avslutningsvis sa han at han er veldig interessert i Fredrikstad.

Spurte han nå hva som er hans sterke sider og om han har drevet mye med Futball! Tror jeg skriver det feil forresten? "Futball"? Den sporten hvor man er 4/5 på hvert lag og dribler og står i?
Spurte han også om han skal spille mot Sogndal til fredag.

---------------------------

2010: The new era begins.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340