Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Lunddesign

Juniorspiller

Ble medlem: 17 nov 09
Innlegg: 133

Lagt til: 16 feb 10, 16:42

Opprinnelig postet av Pilt

Greit at Sly har gjort det brukbart på juniorlaget, men det får være måte på til dumme utsagn her. Som 20 åring så var Ivers proff i England, hadde spilt og delvis herjet i Champions Leauge. Så å sammenligne han med en førsteårs-senior som må prøvespille for å få kontrakt med en norsk adecco-klubb er vel ganske drøyt.

Ikke trur jeg at Slydahl er god nok for adeccoligaen heller, så å vente at han skal komme inn å heve laget nå synes jer er urettferdig mot han.

Dumme utsagn? Jeg har aldri påstått at Sly er bedre enn Iversen alder mot alder satt opp mot hver andre, har jeg? Nei. Det er snakk potensiale og å tørre. Om Fredrikstad ikke tør å satse på denne gutten så vet ikke jeg. Talenter som Rafn dukker opp hvert, tja, hvert 5 år. Fra Staw til Rafn er det ingen ordentlig store talenter. Likevel så turte de å satse på Tarik og vi vet alle hvordan ting gikk for ham.

Jeg forventer ikke at Slydal skal komme inn å heve laget. Jeg forventer at han skal blø for drakta og gjøre sitt beste. Og om dette er en urettferdighet mot han synes du skal ringe ham og spørre personlig. Gutten elsker utfordringer.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340