Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Magnum

Landslagsspiller

Ble medlem: 31 aug 06
Innlegg: 1291

Lagt til: 02 feb 10, 15:30
Endret: 02 feb 10, 15:38
Endret av: Magnum

Opprinnelig postet av kjell

Unnskyld, jeg likte FFK mye bedre før.

Kjell, jeg skjønner godt hva du snakker om. Det var ikke vanskelig å mislike mange ting rundt FFK i 2009. Jeg sa til folk på jobben og andre steder som skulle hovere etter nedrykket at jeg sannsynligvis var enig i det aller meste de kunne tenkes å finne på å si. Og jeg mente det.

Og når en misliker det meste rundt det en egentlig brenner for, så er det ikke unaturlig at engasjementet daler litt også. Det er som når favorittbandet ditt har gitt ut tre crappy skiver på rad... da begynner du å bli litt skeptisk til å gå på den neste konserten deres, og du begynner å bli litt flau for å fortelle folk at det er favorittbandet ditt, sjøl om det fortsatt er bandet i ditt hjerte, og de fire første skivene deres er det beste som noen gang er gjort innen populærmusikkgenren noensinne. *)

Men det jeg håper, og som det endelig begynner å se ut som, er at 2009 og årsskiftet 2009/2010 var det absolutte nullpunkt for FFK, at ting nå skal falle på plass igjen og at en igjen skal begynne å føle godfølelsen fra 2003 og 2004 (2006 og cuptriumfen var ikke gæli heller. Dæven så nervepirrende, frustrende - og til slutt fantastisk moro - det var på semifinalen på gamle stadion!).

Jeg har håp! Foreløpig ser det lovende ut! Laughing

*) Hvis noen skulle prøve å gjette seg fram til et band som har gitt ut fire geniale skiver etterfulgt av tre elendige, så må jeg skuffe dere med at det var et fiktivt eksempel. Jeg har dog hatt sånne opplevelser med opptil flere band/artister opp gjennom åra.

P.S. Litt feil tråd, det  her, selvfølgelig... Men for å få det litt relevant, så kan jeg jo legge til at uansett om det går crap med FFK, og uansett om jeg måtte mislike utviklinga og tilstanden... spiller de mot "mitt andre favorittlag", så holder jeg alltid med FFK uansett! For hvis FFK skulle gjøre det dårlig, så ønsker jeg jo ikke at de gjør det verre.

---------------------------

Hater hat!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f