Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Asgeir

Landslagsspiller

Ble medlem: 20 mai 04
Innlegg: 1048

Lagt til: 01 feb 10, 20:13

Opprinnelig postet av foyn

Opprinnelig postet av kanogvetalt

 

Dette er det reneste svada. Sarpsborg 08 er en kreditor som alle andre. Klubben er registrert i Brønnøysund. Det er relativt "vanlig" at klubber ikke overholder betalingsfrister ved spilleroverganger. Det er en økonomisk transaksjon som NNF ser strengere på at blir overhold, enn ved dette tilfellet mellom FFK og S08.

Slå opp underslag og se hva det betyr. Man blir klokere av å lese litt skjønner du. Eventuelt kan du få noen voksne til å lese for deg.

Tør vi be om en oppdatering ? Er alle som er registrert i brønnøysund automatisk kreditor av FFK eller skal vi noen voksne folk til å lese litt for oss..

En kreditor er en juridisk enhet som har levert en tjeneste eller en vare som den ikke har fått betalt for. S08 har aldri levert verken tjenester eller varer til FFK, og er derfor ikke en kreditor.

Andelen av billettsalget i forb. med kvalikkampen var S08 sin eiendom, og det dreier seg derfor om underslag, og ikke konkurs-akkord. Siden det var forbundet som arrangerte kampen var det FFK klubb som hadde noe å gjøre opp, og dette har jeg aldri vært i tvil om. Jeg har prøvd å si det her inne også, men...

Jeg hadde vært fryktelig flau hvis jeg hadde sittet i forrige klubbstyre og ikke ha tenkt på denne problemstillinga, det måtte faktisk et nytt styre på plass før noen ringte opp lederen i S08 for å gi beskjed om at vi ikke kunne betale med en gang. Og det er ikke bare den forrige lederen som bør føle seg flau, enhver som satt i det styret uten enkel innsikt i hvordan dette fungerer bør være fryktelig flaue...

 


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f