Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Asgeir

Landslagsspiller

Ble medlem: 20 mai 04
Innlegg: 1048

Lagt til: 01 feb 10, 17:22

Opprinnelig postet av Goran Karlsen

Opprinnelig postet av Asgeir

Hvem kan angripe Rafn for at han mener at vi skal støtte våre egne spillere, og ikke hetse dem? Ærlig talt, det blir bare for dumt! Det er jo nettopp denne type holdninger vi skal slåss for: vi skal slåss for de som står opp for klubben sin, og ikke sparker den som ligger nede!

Jeg kan, Asgeir.  Og jeg er fryktelig uenig i dine synspunkter,både når det gjelder Ramberg og Rafn. Vi må også huske på at  Ramberg ikke bare har gått ut i media i det siste. Han har uttalt seg om det meste de 3-4 siste årene, og riset trenere, administrajon og annet FFK-stell gjentatte ganger. Det meste som handler om Ramberg her inne er konstruktiv kritikk,- ikke hetsing. Som sagt før; Ramberg har mange goder sider.

Så du kan ikke være enig med meg (og Rafn) at vi skal støtte våre egne spillere, og ikke hetse dem? Hva er det med deg, da? Jeg skjønner ingenting, jeg.

Syns du det er bra med hets mot enkeltspillere fra tribunen?

Når det gjelder Ramberg spesielt: Det er ikke snakk om det "meste som handler om Ramberg her inne" er konstruktiv kritikk. Det er snakk om vi i det hele tatt skal tillate hets av enkeltspillere her inne, ikke om det er mest eller minst konstruktiv kritikk. Hvor mange innlegg med konstruktiv kritikk vi har her inne pr. hetsemelding er totalt uinteressant.

Generelt vil jeg si at vi skal ha stor takhøyde, og så får vi heller kjøre litt sjøljustis på hva vi aksepterer og ikke.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340