Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Holters

Ansvarlig redaktør

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 10060

Lagt til: 28 jan 10, 11:24

Jeg tror en ambisjon om direkte opprykk kan være farlig for FFK. Rett og slett fordi det vil gi grobunn for klubbens tendens til å leve over evne. Dersom FFK nå offentlig går ut med en målsetting om direkte opprykk, og resultatene skulle utebli, da tror jeg vi vil se dyre, panikkartede investeringer nok engang. I tillegg vil supportere med flere arrestere klubben på at de "lovte" opprykk. Jeg tror det beste nå er å dempe forventingene noe, og heller la det eventuelle positive bli en herlig bonus,

Nå må FFK benytte denne sjansen til å bygge et solid fundament for fremtiden. Hent inn spillere som peaker om 2-3 år. Vi trenger selvsagt noen eldre rollemodeller også, men med "eldre", så håper jeg man hovedsaklig henter inn spiller i aldersjiktet 25-27 år, og ikke de som allerede godt og vel har passert 30.

Dagens stall er skremmende nok i seg selv. Adeccoligaen består av en lang og hard sesong, der bredde ofte blir avgjørende. Den bredden har ikke FFK per dags dato, og sportsapparatet armer er fastlåste frem til kreditorgruppen/AS-et får orden på økonomien. Derfor kan det nok fortsatt ta litt tid før vi ser noen nysigneringer.

Selve startelleveren til FFK - om enn noe ubalansert - holder nok uansett topp standard i førstedivisjon.

---------------------------

@ Twitter: http://twitter.com/ffksupporter
@ Facebook: http://www.facebook.com/ffksupporter


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340