Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

alexx

Juniorspiller
Ble medlem: 20 aug 09
Innlegg: 118

Lagt til: 27 jan 10, 13:30

 

 Aune er slett ingen dårlig trener, det har han bevist på juniorlaget til FFK  og rekruttlaget, han er kompetent, faglig sterk og sympatsik, med andre ord det er lett å like mannen. Han har uttvilsomt kvaliteter som trener, men har han det lille ekstra som skal til for å lykkes som trener i Tippeligaen(på høgt nivå)? Har han evner som pedagog?, er han en menneskekjenner? klarer han å motivere denne gjengen, hvordan er han til å bygge lag, hva med hans analytiske evner, takkler han motgang? Men det viktigste spørsmålet er etter min mening, med den turbulensen som er i klubben nå, er han da erfaren og rutinert nok til å takkle dette?

Mange spørsmål som du ser og en del svar på de fikk vi fra Aune i høst .

Det var vel akkurat ikke noe folkekrav om at han skulle bli sittende som trener!. Som nevnt før Aune har mange finne egenskaper som trener, sympatisk og faglig dyktig, men det betyr ikke automatisk at han er noe topptrener.

Hvis laget var skakkkjørt i høst, ja hva skal man si om dagens tilstand? Aune er utvilsomt en ressurs for FFK, han er lokal, han kjenner spillerne meget godt etterhvert(kansje litt for godt) og han kan fotball, han passer utmerket godt i rollen som hjelpetrener.

---------------------------

alexx


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f