Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

madserazzi

Juniorspiller

Ble medlem: 12 mai 09
Innlegg: 117

Lagt til: 26 jan 10, 23:04

Opprinnelig postet av Supreme NTM

Opprinnelig postet av kanogvetalt

De fotballspillerne som er proffe nok til å tåle Nordlie finnes ikke i FFK, LSK, KIL, VIF, Viking, Start, ODD eller VIF i alle fall. Kan det være Nordlie det er noe galt med?

 

Du følte VIF måtte nevnes to ganger? Skjønner ikke hvordan du greier å komme opp med så mye piss. Nytt at spillergruppen i alle disse klubbene krevde Nordlies avgang gitt. Det er kun i FFK spillergruppa har meldt mistillit til Nordlie, og skulle han miste jobben her er det kun i FFK Nordlie har mistet jobben på grunn av spillergruppa.

Hvorfor har da Tom blitt skviset ut alle de gangene?

Kan hende som du sier at det aldri har skjedd på denne måten før gjennom åpen presse osv, men det er til syvende og sist spillergruppa som spiller kampene, og leverer resultater. Hvordan i h...... kan du vite at en spillergruppe aldri har ytret mistillit mot Tom før? Jeg vet ikke dette, men velger å tro, at andre klubber har betraktlig mindre lekkasje problemer enn FFK, og dermed har hans avgang foregått uten at interne meldinger og rapporter har lekket til pressen.

Er ikke bare dårlige resultater som har forårsaket dette. Husker du LSK, og da spesiellt Lille-Riise, og hvordan de omtalte ham? Det er og flere KIL og start spiller som har ytret seg negativt, enn som har ytret seg positivt om denne mannen som trener.

Sånn som situasjonen er blitt kan vi unnvære Tom, men ikke flere spillere.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340