Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

mysthical

Landslagsspiller

Ble medlem: 30 jul 07
Innlegg: 1346

Lagt til: 25 jan 10, 12:42

Opprinnelig postet av Supreme NTM

Forsvinner han i dag koster det oss 2,4 millioner? Ifølge hvem? Ikke Elden hvertfall. Meg bekjent så forhandler man fram kompensasjon for å bryte kontrakten. Og uansett så koster det oss 2,4 millioner, vi sparer ikke 2,4 hvis dette skulle vært tilfelle. Det må lønnes en ny hovedtrener også, selv TFA vil kreve mer i lønn hvis man skulle gå for den gamle Rosenborg-modellen (By Rise, Perry og Tørum).

 

Det skal vist stå i kontrakten at han skal ha en fallskjerm på 2,4 mill. Den er altså bestemt på forhånd. sannsett sparer vi da inn en av to årslønn fra tom. Og for de 2,4 mill vi da har spart så skal man ikke se bort fra at dette alene da er nok til å lønne en ny trener i to år, altså den tiden tom har kontrakt. Det vil da si at lønna til gymlæreren vil bli en ren "fortjeneste"

Men så er det også det andre sier at nedrykk kan bli dyrt noe som fort kan skje med mer bråk. Ikke glem spillerne som også vil bort. Det tar tid og kan fort koste oss dyrt å måtte kjøpe inn et nytt lag.

Så med tanke på at historien har vist gang på gang at tom er og blir seg selv kan det være en fordel å fjerne tom.

Siden det nye styre fortsatt ikke har gått ut å gitt sin støtte til tom virket det for meg som at saken er til vurdering. Hadde den ikke vært det hadde de for lengst avkreftet alle rykter som er i media.

---------------------------

There's only one United. Leeds United


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340