Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Lunddesign

Juniorspiller

Ble medlem: 17 nov 09
Innlegg: 133

Lagt til: 14 jan 10, 12:29

Opprinnelig postet av Plankekæll

Hyggelig hvis de er gode nok. Du må gjerne skrive litt om hvorfor du mener at de er gode nok også. Litt om spillertyper, styrker/svakheter osv. Hvordan er de er forhold til konkurrentene sine? Da tenker jeg på Becken opp mot Shabani, Ophaug og Piiroja, og Slydal opp mot Tegan og Trulsen.

Det er sikkert mange her inne som ikke vet altfor mye om disse spillerne.

Selvfølgelig. Jeg har hatt gleden av å spille med begge to på bylaget, samt Slydal på klubblaget. Jeg tar for meg en om gangen og da starter jeg med Becken:

Becken var/er en mer defensiv midtbanespiller enn en midtstopper. Hvert fall slik Norge liker å se midtstoppere. Men om man har interesse av å ha en spillende midtstopper så er Becken perfekt. En spillende midtstopper er en nødvendighet etter min mening når man ser hvordan fotballen har utviklet seg verden over. Han er ikke den som rager høyest over gresset, men han gir alltid alt i duellene. Jeg ville beskrevet ham slik, en litt lavere Piiroja med mye bedre teknikk (mottak og pasninger). I forhold til Shabani er han en god del raskere og bedre langs bakken, men til gjengjeld kanskje litt dårligere i lufta.

Slydal, eller Sly, som alle kaller han. Fansen kan jo like greit starte nå. ;) Denne gutten har alltid, helt siden første skoledag briljert med teknikken sin. Det var rett og slett moro å se på og lære av ham hver eneste dag på trening. Etter hvert som han ble eldre ble han mindre og mindre "ego" og spilte ballen mye oftere. Det var på dette punktet han også merket at han var litt "spinkel" i forhold til de største gutta. Vi spilte for juniorer når vi selv var guttespillere. Etter å ha spilt sentral midtbane på guttelaget ble han brukt som spiss for juniorlaget. En rolle han blomstret voldsomt i etter min mening, kan kanskje ha noe med å spille ballen litt oftere også? Det tok ikke mange kampene før gutten fikk sansen for å score mål og da helst pene mål. Til tross for sin "spinkelhet" har han alltid vært god på hodet også. Etter at han kom med på juniorlaget til Fredrikstad vet jeg at han har trent mye med styrken sin og ingen tvil om at det har hjulpet. Som spillertype er han forskjellig både fra Tegstrøm og Trulsen. Sly er vanskelig å beskrive. Plutselig kan han jobbe langt tilbake på egen banehalvdel fordi han føler han gjorde en feil for så å prøve og rette den opp igjen. Han kan dra av både, to og tre mann. Han kan score med begge ben og er alltid en trussel inne i feltet. Veldig flink til å komme seg foran forsvareren og være der ballen havner. Den eneste svakheten hans er hurtigheten, men etter hva jeg har sett holder han bedre tempo en både Tegan og Trulsen.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340