Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

ecupeventyrsnart

A-lagspiller
Ble medlem: 15 jul 05
Innlegg: 263

Lagt til: 10 jan 10, 16:06

Opprinnelig postet av Bedreviteren

Plankekæll har rett i akkurat det med Paco og Morgan. Dem som har vært med en stund her inne vet det, og at han har en litt merklig måte å være supporter på. Han er nok Stjernen supporter også bare en periode.

Men jeg er enig med han at Nordlie har fått en dårlig behandling(eller var det Morgan sin mening). Det synes jeg er opplagt, og det burde det være uansett hva man mener om Nordlie som trener.

Hm, ikke enig i alt Paco skriver jeg, men blir jo helt feil å bruke det faktum at han er broren til Morgan i mot han, kanskje vi virker litt smartere alle sammen hvis vi bruker det han faktisk skriver mot han evt. Har ingen ting å si om han hadde vært broren til jævelen, så lenge han ikke er det selv.

Paco mener nok at FFK- og mange av dets supportere har en evne til å støte gode ressurser fra seg. Janteloven kalles det. At det er støy rundt en person behøver ikke alltid bety at det de gjør er feil på lang sikt. Vi må skille sak fra person. At man har gjort feiltrinn før, betyr ikke at man vil fortsette med det. Noen lærer faktisk av sine feil.

Og blir å dra den litt langt å hinte på at Paco ikke er en dedikert Stjernen supporter. Etter hva jeg kan huske så har vel begge brødrene hans spilt for Stjernen selv i mange år. Og synes ikke det er noe feil å være Lyn-supporter i tillegg til Fredrikstad-supporter. Det var jo faktisk før FFK var i toppdivisjonen.

Er jo mer patetisk at norske menn som aldri har vært i england engang griner når ManU blir  slått ut av europacup f eks, eller som stiller opp i ManU drakt når det norske laget deres møter ManU i treningskamp. Selv har jeg heia på  RBK i mange år (i tillegg til FFK ) når FFK rota rundt i de lavere divisjoner. Men stoppa meg ikke fra å le rått da FFK slo
RBK  5-1, og håne slekta mi som er fra Trondheim.

Og er Paco broren til Morgan så forventer jeg at han er Morgan-supporter fremfor FFK supporter, seriøst...det er broren hans. Blod er tykkere enn vann spør du meg.

Ellers er jeg enig i at Nordlie har fått urettferdig mye pepper.  "Desperate times calls for desperate mesures" selv jeg kanskje ikke hadde brukt samme "shock and awe" taktikk. Regner med han nå vil ha en helt annen taktikk, hvis han da får fortsette, noe jeg ikke tror. 

 

 


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f