Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Magnum

Landslagsspiller

Ble medlem: 31 aug 06
Innlegg: 1291

Lagt til: 10 jan 10, 13:25

Opprinnelig postet av Erikk

Mobbing er helt greit i Norge, det er bare viktig at velger rette personer å mobbe. Jeg kan nevne grupper som blir mobbet med full velsignelse:

Røkere, overvektige, FRP-tilhengere med fler

Off-topic (jeg ber om unnskyldning):

Frp-tilhengere? Var det et apropos til det om å få smake sin egen medisin? I min verden er det Frp som alltid har vært veldig flinke til å finne "rette" grupper å mobbe: samer, alenemødre, arbeidsledige, sykemeldte, (andre) politikere ("mobb en politiker", anyone?) og ikke minst "fremmedkulturelle" (eller "svartinger" som det heter i privat lag). Allikevel er det visst merkelig nok alltid Frp som blir mobba og behandla respektløst av alle andre. Rart, det der.

On-topic:

Jeg var aldri tilhenger av at Tom Nordlie skulle være FFK-trener og måtte sitte og se mine verste anelser gå i oppfyllelse en etter en. Men jeg har overhode ingenting imot Tom Nordlie på noe som helst personlig plan, og syns at mobbinga av Tom Nordlie (og Peter Mueller) på Idrettsgallaen i går var langt over streken. Det har litt med tid og sted å gjøre også: Det kunne sikkert sklidd greit gjennom Nytt på nytt - men ikke Idrettsgallaen.

---------------------------

Hater hat!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f