Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Bjørnen

A-lagspiller
Ble medlem: 11 sep 03
Innlegg: 412

Lagt til: 08 jan 10, 18:57

Hallo frekstinger.

 

Når det gjelder fotball og trenere så er jeg stor fan av kontinuitet.

Kjenner dere til dette begrepet i Fredrikstad? Som mossing fryder jeg meg jo litt over motgangen og kaoset hos dere, men jeg må si at jeg tidvis er sjokkert over hvordan dere spiser folk levende der nede.

Eggen Jr, Drillo, Grønhagen....og nå Keiko blir tatt i mot som konger, men alle har de blitt mobbet ut av byen av en berme mennesker som jeg ikke kan si imponerer. Det skal visst ikke så mye til før en helt blir et mobbeobjekt i Plankebyen (en rekke spillere har blitt hårreisende behandlet av "supportere").

 

Nå snakker jeg forhåpentligvis ikke så mye med MFK-skjerfet på. Dette er ting jeg brenner for og som jeg VET er viktig et hvert sted hvor det skal presteres. Enten det gjelder business eller idrett. Se dere rundt i deres hverdag på arbeidsplassen. Hvem av kollegene er det dere snakker med når dere ønsker å få gjort noe..han som er sur og mutt og som stort sett er negativ eller hun som smiler og stort sett sier ja? Hvilke holdninger skaper positive resultater for deg og bedriften eller FFK?

Plankehaugen har et prisverdig ønske om å være synlige og påvirke. Men hvordan synes dere og hvordan påvirker dere? Sett fra sidelinjen bidrar ikke Plankehaugen akkurat til å skape ro i rekkene. Kråkevingen og andre som vanker på Melløs har noen negative sytebukker i sine rekker. Men selv i jantelovens nye hovedstad, Moss, er den lille tribunekulturen vi har MER bidragsytende på en POSITIV måte enn i Fredrikstad. Og det finnes mange steder og klubber som er mye flinkere. Grunnholdningen som gjennomsyrer Kråkevingen er STØTT LAGET.

Jeg forstår at dere til tider er frustrert, for det virker som at det er ALT for mange kokker og ALT for mange personlige agendaer ute og går. En drøss med sjefer, styrer og organer drar i alle retninger. Det var en imponerende bragd av gutta på gresset at de klarte å spille seg til sølv i 2008 med slike arbeidsforhold. Men det varte jo ikke så lenge. Og det fryder MFK-hjertet mitt, men jeg blir trist over en så ELENDIG styring av en organisasjon. Jeg fatter ikke at det er mulig.

Men tilbake til Plankehaugen... hva er deres rolle egentlig?

---------------------------

MFK - Østfolds stolthet!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f