Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

alexx

Juniorspiller
Ble medlem: 20 aug 09
Innlegg: 118

Lagt til: 07 jan 10, 20:50

Jeg er tildels enig med Supreme NTM og mange andre her forumet når det gjelder spillernes rolle i "katasstrofen" 2009. Jeg har skrevet om det før på et annet tråd om Nordlie, men gjentar meg selv gjerne igjen. Spillerne var elendige i hele 2009, trenningskamper under Grønhagen, seriekamper under Grønhagen, Aune og Nordlie, man tapte de viktigste kampene og opptrådte som en gjeng med tapere, stort sett de samme spillerne som sikret sølvet året før.

Slik situasjonen nå har utviklet seg så tror jeg spillerne får viljen sin og at Nordlie er ferdig i klubben. Om det er riktig eller galt er ikke jeg den rette til å si, men jeg er overbevist om at spillernes holdning må endres uansett hvilken trener man velger å ansette fremover. Jeg skal ikke nevne navn, men enkelte spillere på FFK har hengt med så lenge og vært så lenge i FFK at de har fått et slags eierforhold, styringsrett til klubben det er meget uheldig. De bør bli tatt med på råd, skulle bare mangle, men når beslutninger blir fattet fra ledelsen så bør de respektere det og ikke springe til media eller drive med lobbyvirksomhet i forhold til supporterklubben .

Ellers syns jeg vi supporterne nå bør legge den skammlige 2009 sessongen bak oss og se fremover. Vi bør nå være ferdige med å fordele skyld og håpe på at ting snart begynner å falle på plass, det må det snart gjøre, vintertrenningen har jo begynt!

---------------------------

alexx


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f