Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

DeKjök

Landslagsspiller

Ble medlem: 30 jun 03
Innlegg: 819

Lagt til: 05 jul 04, 11:06
Utgangspunktet
Nå er tippeligaen halvspillt + 1 kamp og FFK ligger helt på bunn. Vi har det laget vi har og vi har de lederne vi har. Vi har 9 poeng, 6-7 poeng bak sikker plass og vi har den økonomien vi har. Det er status, det er utgangspunktet!

Positive eller negative
I matematikken er det slik at jo flere sterke positive elementer man har i forhold til de negative på en summeringslinje jo mer positiv er sluttsummen. Det eneste elementet vi kan gjøre noe med nå i oppholdet er spillergruppa. De må trene mer og de må forsterkes. FFK vet det, spillerne vet det. Eggen er en positiv person med faglig tyngde. Det er galskap å kreve hans avgang!

Vi som publikummere står på utsiden og er frusterte. Vi vet ikke hvilke spillere de er i kontakt med, vi vet ikke hvordan stemninga i troppen egentlig er. Spørmålet er – hva kan vi gjøre? Vel, vi kan være et positivt element eller et negativt. Det er greit nok at man tenker at dette ender dårlig, men hvordan bør vi opptre på tribunen og i div forum? Man kan altså være positiv eller negativ og bør velge å være det man tror gir klubben FFK mest guts og go på høsten.

Veldig mange har sålangt valgt å være negative. Spark Eggen, få vekk Hagen og Söderstjerna, Ringberg er elendig, Risholt er bare ute etter penga, Harry Hansen bør dra til Moss og vi går et kvarter før slutt. Eggen og Hansen sa jo at vi skulle få klassespillere så da er de tette som tror de har fått det, de sier jo i mediene at laget er bra nok. Nei, få dem vekk, la oss hente inn de personene vi hadde for 3-4 år siden i alle ledd, da hang vi tross alt med i toppen av serien hvert år, dog i 2 divisjon, og spillerne traff vi på brygga. Alt var bedre da.

Selv har jeg valgt å være positiv: FFK beholder plassen i mange år! Realistisk? Neppe, men det er ikke det det handler om nå. For å være positiv må man slutte å henge seg opp i det som har vært negativt, det som har skjedd har skjedd vi er ferdig med det. Man kan lære av det og forsøke å rette på det, men aldri gjøre det om igjen fra samme utgangspunkt! Ingen har nådd et mål ved å være negative og ikke ha tro på det man driver med. Alle negative krefter jobber mot ett positivt svar.

Spillergruppa og FFK jobber hardt med seg selv for å opprettholde troa og positiviteten, der er publikum ikke i nærheten. Her og hos FB finner man den ene negative tråden etter den andre, Plankehaugen ble utsunget på eget gress på søndag. Det eneste de sang etterhvert var møkkalag, møkkalag om LSK. Hvorfor synge om dem? Er det å støtte FFK? Hvis Eggen var som en gjennomsnitts publikummer om dagen så hadde han stått i garderoben etter kampene og sagt til Hagen og Söder at de snart skal selges, fordi det er slik vi motiverer spillere.

Alt det negative som uttrykkes her, i FB og på tribunen bidrar i motsatt retning enn hva det positive gjør. Alt det negative når nemlig spillerne også og det når andre som blir hjemme og som bidrar negativt på FFK’s økonomi. Når folk reiser seg og går 10 min før slutt så ser spillerne dette. Kanskje har det i 1 til 2 tilfeller gjort at også spillerne innser tapet og gir opp jakten på en redusering, en redusering som er verdt 5-10000 fra sponsorer. Summen er hele veien negativ.

Så spør dere selv hele veien her: Er det at jeg er negativ med å bidra positivt for FFK? Vil Söder og Hagen prestere bedre på banen når de for slengt litt dritt til seg? Vil de yte mer på trening da? Vil det gi dem mer tro på seg selv? Vil Eggen yte det lille ekstra om han tar en titt på debattsidene til FB og ser overskriftene der? Er Harry Hansen ekstra motivert av oss om dagen nå som han skal jakte spillere?

Liker du selv å få støtte fra dine omgivelser når det går tungt?

---------------------------

Dom flesta killar går ju på dom snyggasta tjejerna va? Slobban och jag går direkt på andrasorteringa. Skadad gods!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340