Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Ymer

Landslagsspiller
Ble medlem: 18 apr 06
Innlegg: 2492

Lagt til: 06 jan 10, 20:39

Opprinnelig postet av Bedreviteren

Spørsmålet og temaet blir, hvor stor makt skal spillerene i FFK ha? Jeg synes den virker å bli i overkant stor...

 

Ja, men i løpet av sesongen har mange spillere prøvd å bli hørt uten resultat. Nå er vi i Adeccoligaen...

At de spillerne som ville ha bort Grønhagen egentlig fikk rett med fasit i hånd kan vi kanskje være enige i. Det var forøvrig Tor Kristian Karlsen som ville sparke Grønhagen. Styret i FFK var også enige i dette, men snudde etter press fra "pengefolk" rundt klubben som ikke var enige. Spillerne hadde med andre ord null "makt" i den saken.

At de også har markert seg ovenfor styrene angående administrasjonen og sportslig ledelse (sportsdirektør uten faglig tyngde-uheldige uttalelser til media osv..) kan vi vel også være enige om var på sin plass? At de ikke ble hørt har ikke akkurat hjulpet på prestasjonene..Å si at spillerne ikke har prøvd å ta ansvar  blir feil. Det har de faktisk prøvd siden i fjor vinter. At frustrasjonen over å ikke bli hørt går ut over prestasjoner i en gruppe er ikke så rart. Så kan vi jo selvfølgelig si at godt betalte fotballspillere skal prestere uansett. Det er bare det at de også er mennesker og ikke maskiner.

Balansegangen mellom makt i spillergruppa og det å ta ansvar for egen og klubbens situasjon er smal. Det vil sikkert alltid være folk som mener at fotballspillere er overbetalte sytekopper, mens andre mener de som "syter" sier ifra om ting som gjør forholdene i klubb og rundt folk som skal prestere vanskelig. I FFK så har jo spillerne liten eller ingen makt, men har tvert imot blitt overkjørt eller overhørt i de fleste saker de har blandet seg opp i.

At Nordlie blir rævkjørt nå er vel egentlig et godt eksempel på at  spillernes og andres innspill til styret igjen ikke ble hørt. Hadde de lyttet til gode råd hadde Nordlie aldri vært i FFK og dermed hadde han ikke vært noen megasak som det han har blitt. Men det er aldri for sent å snu


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340