Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

kanogvetalt

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 jul 04
Innlegg: 5512

Lagt til: 06 jan 10, 11:26

Opprinnelig postet av Bedreviteren

Det tragiske er at det er helt andre mennesker enn Tom Nordlie som har rævkjørt klubben. Det gjelder tidligere ledere, nåværende ledere som overhodet ikke har hatt virkeligsans, det gjelder muldvarper som har undergravd klubben, det gjelder spillere som har underprestert og trodd dem var bedre enn det dem var helt til det var for sent.

  Det har vært posisjonkamper overalt. Styrer mot styrer, spillere mot ledere og trenere, internt i adm, internt i styrer, internt i spillegruppa. Egentlig overalt hvor det har vært mulig å drive posisjon kamp. Alle har dem vært med og ødelagt klubben. Men hva handler alt om, jo det er å ta Tom Nordlie.... I det lyset synes jeg han fortjener støtte, selvom han selvfølgelig ikke fortsetter som trener.

             

Du har helt rett i mye av det du skriver her. Jeg skylder ikke på Nordlie for dårlig økonomi, at man valgte Grönhagen fremfor Karlsen eller at det var mye skader i vårsesongen og sommeren dette året som gikk.

Nå må vi se fremover. Nytt styre er delvis på plass. Det skjer endringer i Sport AS, og det vil det også gjøre i administrasjonen. Oppkjøringen til kommende sesong har startet og overgangsvinduet har åpnet. Da er det viktig at det sportslige apparatet er på plass slik at gamle, og eventuelt nye, spillere vet hva de har å forholde seg til.

Nå tar vi en ting om gangen, og først tar vi Tom Nordlie. Det spillet han kjører nå handler kun om å dra mest mulig penger fra klubbkassa med seg på vei ut dørene på Stadion. Det synes jeg ikke han fortjener noe sympati for. Om han var opptatt av sitt gode navn og rykte kunne han hoppet av før deg gikk så langt. I stedet gikk han for pengene. Når han engasjerer advokat Elden så er ikke det for å redde ryktet sitt, men for å få mer penger med seg. Jeg kan ikke se hvordan noen kan støtte ham i dette, men deg om det.

---------------------------

Failure has a name - Tom Nordlie


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f