Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Saturnus

Bedriftsspiller
Ble medlem: 10 nov 09
Innlegg: 6

Lagt til: 05 jan 10, 22:14

Opprinnelig postet av kanogvetalt
En ting er at Nordlie har fått pepper av alt og alle. men hva kunne han gjort selv? Han kunne insett at han ikke vil lykkes med denne spillergruppa og sagt opp jobben med begrunnelse av at han ikke lyktes med å holde plassen. Da hadde han sluppet støyen og den negative omtalen. Dette kunne han gjort lenge før den tøfferste kritikken nådde riksmediene. Og dette ville han fått respekt for, men ikke fem øre(dvs han kunne nok forhandlet frem en viss sluttpakke)

Tydeligvis så gir han blaffen i CV og rykte, og går for penga. Dermed blir det urimelig å kritisere de som begår karakterdrap på Nordlie. Den har han solgt selv.

Ingen bedrift kan forvente at folk skal si opp stillingen sin fordi kollegaer og arbeidsgiver henger dem ut i media. Det er tvert imot uprofft, graverende og uetisk. Hvis arbeidsgiver går inn for å sverte/psyke ut en ansatt ender det ofte i rettsak med påfølgende erstatning. I denne saken tror jeg advokat Elden får en enkel jobb med å få FFK til å betale en millionerstatning hvis de sparker ham. FFK har tross alt i et slikt tilfelle ikke bare sagt opp mannen (og brutt kontrakten), men i tillegg redusert hans sjanser til å få seg en ny jobb.

Hvis en bedrift lokket noen av oss til å bytte arbeidsgiver for deretter å kjøre karrierene våre i dass eller presse oss ut etter kort tid hadde vi også blitt forbannet. FFK headhuntet Nordlie fra KIL. Greit at Nordlie har høy lønn i FFK, men han hadde omtrent den samme lønnen i KIL. Nordlie gikk til FFK fordi de ga ham en langvarig kontrakt.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f