Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

oasis

Knøttespiller

Ble medlem: 16 jul 05
Innlegg: 55

Lagt til: 05 jan 10, 20:44

 

[/quote] Jeg vet litt av hvert om Nordlie. Hvordan, hvorfor eller når jeg får vite om det holder jeg for meg selv for andres skyld. Det handler ikke om noe press. Har du virkelig ikke forstått det enda? Det handler om å prate normalt med spillerne sine, gi konstruktiv kritikk, få fotball til å være morsomt og spille bra. Det handler ikke om å skremme dritten ut av folk ved å fråde dem i tryne fordi mannen prøver å få ut flere skjellsord enn det er mulig på en og samme gang. La meg spørre deg, ville du likt å ha det sånn på din arbeidsplass? [/quote]

Din synsing er fortsatt like uvesentlig og lite interessant. Jeg har selv vært på treningsfeltet til Lillestrøm og FFK. Nordlie gir konstuktiv kritikk, får fotball til å være morsomt og ikke minst så skaper han en vinnerkultur. Dessuten har en stor aura rundt seg som oser medmenneskelighet. Han setter dessuten laget fremfor enkeltspillere.Har du noen gang møtt mannen i idrettsmessig sammenheng?

Jeg er spent på å høre de som har spilt fotball på høyere nivå, som ikke har mottat det du kaller drittslenging i kampen ellers treningens hete. Så, ja jeg hadde akseptert høy temperatur hvis fotballen hadde vært mitt levebrød. Man må lære seg å skille mellom ting som skjer på og utenfor banen.

---------------------------

"I always said that it was an honour to serve Tottenham Hotspur and I feel the same every time I walk back into the stadium."

Sir Bill Nicholson


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f