Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

freud

Juniorspiller

Ble medlem: 30 jan 07
Innlegg: 115

Lagt til: 05 jan 10, 17:50

Opprinnelig postet av jag

Og hvem er det som har hvisket han ting i ørene?`Ikke skjønner han hva han sier, og ikke vet han hvem vedkommende er. Men det gikk ikke lang tid etter at Nordlie var kommet til klubben, før dette utsagnet begynte å dukke opp. Da sier det meg noe om at det ikke er Nordlie selv som har fått gitt spillerne ett inntrykk. Men det jeg heller mistenker er at andre spillere har fortalt "våre nye landsmenn" hvordan Nordlie er og hvor lite man liker vedkommende.

"Fucking monkey" er relativt internasjonalt og sannsynligvis svært lett å forstå også for spillerne som kommer fra fremmedspråkelig land, som f.eks Celso Borges.

Liker ikke uttrykker "våre nye landsmenn" i anførsel, men hvis noen skal gå under den betegnelsen så snakker vi spillere som snakker like godt norsk som meg (og deg?). F.eks Gashi, Tarek (eks-FFk-ere). Gjenværende er vel muligens Shabani, usikker på om han er født i Norge.

Skjønner jo godt at du er "nødt" til å insinuere at dette ikke er hans selvstendige mening. Du har jo bestemt deg at alle spillere som ikke orker Nordli er sutreunger (eller overtalt av sutreungene).

---------------------------

Leeds beating Manchester United will be my best moment of 2010!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f