Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Willy René

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 aug 07
Innlegg: 1716

Lagt til: 29 des 09, 15:17

 

Det er betenkelig at vi i vår opplyste tid blir tiltrukket den nyreligiøse bølgen med sjarlatanisme slik som Marthas engleskole og englebok, spøkelsesvandringer i Gamlebyen med dertil tilhørende opplevelser skapt av personer som har blitt omdannet til skjeletter flere hundreår tilbake, og ikke minst TV-programmer som "Åndenes Makt", der såkalte klarsynte med et stort behov for å tjene mye penger fra de "søkendes" urasjonelle tenking, "Det er mer mellom himmel ....etc." fremstår som spennende opphøyde figurerer med såkalte evner til å proklamere utsagn slik som " Æ ser en mainn!, Hainn har blå jakka på seg, og hainn e' ond"

Martha, med sine kongelige aner, ja det burde ikke være mer igjen enn kongelige aner, prinsessetittelen bør fratas henne snarest, hevder at hun kan snakke med engler, det vil si disse eventyrfigurene som vi også visstnok kan bli transformert til etter våre opplevelser på jorderik, hun kan hestespråk, "Prooo Vriiinnsk", og så ser hun sågar noe som hun kaller auraer rundt hodene våre, en aura som visstnok kan fortelle oss mer enn alle framforskede vitenskapelige metoder for diagnostisering av sykdommer og andre lyter. Hva skal vi med legevitenskapen egentlig, kan vi ikke legge den ned å la den ufattelige mengde av troll- og medisinmenn som med sine varme hender, tarotkort og aurabehandling foreta all behandling av syke her i landet ?

Marthas suksess smitter, mens pengene i kassen klinger så hiver selv svigermor seg på bølgen, hun har også syner fra fordums generasjoner tilbake, hun kan helbrede og nå har hun gitt ut bok slik at all verdens søkende personer kan få stilt sin nysgjerrighet over alt det spennende og ukjente som finnes der mellom himmel og jord.

TV-programmet "Åndenes makt" inneholder mystisk musikk, dunkle rom og spennende lyder, samt en programleder som makter å fremstille alle sine utsagn på en mystisk og spøkelsesaktig måte, en stemme som virkelig gjør TV-opplevelsen til et mystisk og vakkert øyeblikket hvor sannheten om spøkelser som har levd traumatiske liv til den absolutte sannhet.

En visstnok meget intelligent norsk-kineser, Henning Yang Lie, (usikker på om navnet er rett skrevet) betaler utrolig store beløp for internettreklame noe som i seg selv skulle tilsi at det finnes mange der ute som lar det nyreligiøse spennende gli inn over seg som absolutte sannheter og finansierer dette samt kanskje store fortjenester til personen med den gudbenådede gaven han har med å fortelle vår skjebne bare ved å få oppgitt fødselstid, og fortelle om vår fremtid ved å ble i noen kort som kalles tarotkort.

Det betenkelige er at folk ikke er mer kritiske, at de bruker penger på deg jeg absolutt vil kalle svindel og sjarlatanisme. Prinsesse Martha, tre umiddelbart ut av den kongelige stand og ikle deg et borgerlig navn, vi kan da ikke ha slike sjarlataner i det norske kongehuset, vårt symbol på frihet og parlamentarisme.

Slik trolldom og magi som er nevnt over er aldri blitt utsatt for noen empiriske undersøkelser, i alle fall ikke undersøkelser som bekrefter nærvær av spøkelser, gode hjelpere og auraer som kan fortelle om vår fremtid. Ta fornuften fangen og la vitenskapen gi deg det kritiske blikk på slike sjarlataner, de vil kun ha pengene dine, samt at de har et ønske om fremstå som mystiske og interessante personer med virkningsfull mystikk og magi i sine hender.

Selv homeopatien er blitt avkledd etter diverse vitenskapelige undersøkelser med det resultat at det ikke har virkning. Det at et utvannet stoff, så utvannet at det ikke lenger er målbart i vann/sukkerblandingen skal kunne helbrede sykdommer med prinsippet "likt kurerer likt", med et speilbilde i vannet av det totalt utvannede stoffet er altså blitt totalt slaktet av vitenskapelige undersøkelser. Homeopatiens teorier var ikke basert på forskning og empiriske undersøkelser, det var kun et merkelig tankegods inne i hodet til homeopatiens far Samuel Hahnemann.

Jeg ønsker at folk kunne bli mer kritiske og ikke kun søkende etter det spennende og mystiske. Vitenskap og rasjonell tankegang er det som for verden til å utvikle seg, trolldom og magi hører hjemme i den sorte middelalder.

 

 

---------------------------

Når får FFK stjerne på drakten ?
Og når avsannes Djevelen ?


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340